gunun iddaa tahminleri

Chelsea Ajax iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

sporastra-uefa-sampiyonlar-ligi

22 Ekim 2025, 22:00’de Stamford Bridge’de Chelsea, Ajax’ı ağırlıyor. Chelsea lig ve Avrupa’da ritmini yukarı çekmişken Ajax tarafı Eredivisie’de dalgalı bir grafik veriyor. Ben topa daha çok sahip olan, genişliği etkili kullanan ve üçüncü bölgede tekrar sayısını artıran bir Chelsea oyunu bekliyorum.

Devamı

Atalanta Slavia Prag iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

22 Ekim 2025, 22:00’de Bergamo’da Atalanta, Slavia Prag’ı ağırlıyor. Lig evresinin bu durağında ev sahibi pas temposu ve yön değiştirmelerle oyunu rakip sahaya taşımayı hedeflerken, Slavia kompaktlığı ve hızlı geçişleriyle cevap arıyor; sert ikili mücadelelerin ve orta bölümde yükselen temponun öne çıkacağı bir karşılaşma bekliyorum.

Devamı

Konyaspor Beşiktaş iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

sporastra-turkiye-super-lig

22 Ekim 2025, 20:00’de Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Konyaspor, Beşiktaş’ı ağırlıyor. Ligde iki takımın puan aralıkları yakın seyrederken Konya’daki atmosfer ve fiziksel temasın yüksekliği oyunun dengesini uzun süre belirleyebilir, orta bölümde temponun yükseldiği bir maç bekliyorum.

Devamı

Galatasaray Bodo Glimt iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

22 Ekim 2025, 19:45’te Rams Park’ta temsilcimiz Galatasaray, Bodø/Glimt’i ağırlıyor. Lig evresinde iki takımın hedefleri farklı, ben bu randevuda Galatasaray’ın topa sahip olup, Bodø/Glimt’in ise kompakt kalıp geçiş hızını ve duran topları kovalamaya çalışacağını düşünüyorum.

Devamı

Ç. Rizespor Başakşehir iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

sporastra-turkiye-super-lig

Türkiye Süper Lig'inin 2025-2026 sezonunda dokuzuncu hafta, Çaykur Didi Stadyumu'nun büyüleyici atmosferinde heyecan verici bir düelloya sahne oluyor: Çaykur Rizespor ile Başakşehir arasındaki bu mücadele, ev sahibinin coşkulu enerjisiyle konuk ekibin taktiksel olgunluğunu yüzleştiriyor. Karşılaşma saat 20:00’da başlayacak.

Devamı

Ath. Bilbao Karabağ iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, San Mamés'in ikonik atmosferinde unutulmaz bir Avrupa gecesine ev sahipliği yapıyor: Athletic Bilbao ile Karabağ arasındaki bu mücadele, ev sahibinin ateşli taraftar enerjisiyle Azerbaycan şampiyonlarının beklenmedik direncini yüzleştiriyor. Karşılaşma saat 19:45’te başlayacak. Mücadeleyi I. Pajac yönetecek.

Devamı

Real Madrid Juventus iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, Santiago Bernabéu'nun büyüleyici ışıkları altında futbol tarihine yeni bir sayfa açıyor: Real Madrid ile Juventus arasındaki bu dev randevu, ev sahibinin hücum fırtınasını İtalyan devlerinin taktiksel katılığıyla yüzleştiriyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi S. Vincic yönetecek.

Devamı

E. Frankfurt Liverpool iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, Deutsche Bank Park'ın tutkulu atmosferinde bir Avrupa şölenine dönüşüyor: Eintracht Frankfurt ile Liverpool arasındaki bu mücadele, ev sahibinin dirençli enerjisiyle İngiliz devlerinin hücum gücünü karşı karşıya getiriyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi F. Letexier yönetecek.

Devamı

Bayern Münih Club Brugge iddaa Tahmini ve Analizi 22.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, Allianz Arena'nın büyüleyici atmosferinde bir Avrupa klasiğine dönüşüyor: Bayern Münih ile Club Brugge arasındaki bu mücadele, Alman devlerinin evindeki hakimiyet arzusunu Belçika şampiyonlarının deplasman cesaretiyle yüzleştiriyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi D. Rumsas yönetecek.

Devamı

Gilloise İnter iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, Lotto Park'ta unutulmaz bir Avrupa gecesine sahne oluyor: Union Saint-Gilloise ile Inter arasındaki bu mücadele, ev sahibinin tutkulu enerjisiyle İtalyan devlerinin taktiksel ustalığını karşı karşıya getiriyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi G. Nyberg yönetecek.

Devamı

Newcastle Benfica iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, İngiliz futbolunun tutkulu kalbine ev sahipliği yapıyor: St James' Park'ta Newcastle United ile Benfica arasındaki bu epik mücadele, ev sahibinin ateşli taraftar desteğiyle rakibini boğma arzusunu yansıtıyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi S. Marciniak yönetecek.

Devamı

B. Leverkusen PSG iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

Şampiyonlar Ligi 2025-2026 sezonunun üçüncü haftası, futbolun en çekici düellolarından birine ev sahipliği yapıyor: BayArena'da Bayer Leverkusen ile Paris Saint-Germain arasındaki bu mücadele, iki hücum odaklı ekibin sahadaki dansını vaat ediyor. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi J. Gil Manzano yönetecek.

Devamı

K. Almaty Pafos iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

Şampiyonlar Ligi'nin 2025-2026 sezonunda üçüncü hafta, Avrupa futbolunun coğrafi sınırlarını zorlayan bir karşılaşmaya sahne oluyor: Kazakistan'ın Almaty kentinde ev sahipliği yapacak K. Almaty ile Kıbrıs'ın yükselen gücü Pafos arasındaki mücadele. Karşılaşma saat 19:45’te başlayacak. Mücadeleyi C. Kavanagh yönetecek.

Devamı

Villarreal Man.City iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

21 Ekim 2025, 22:00’de Estadio de la Cerámica’da Villarreal, Manchester City’yi konuk ediyor. Lig evresinde iki takımın hedefleri farklı, ben bu maçta City’nin pas temposu ile oyunu öne yığmaya çalıştığını, Villarreal’in ise kompakt hat ve geçişlerde hız aradığını düşünüyorum.

Devamı

PSV Napoli iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

21 Ekim 2025, 22:00’de Philips Stadion’da PSV, Napoli’yi ağırlıyor. Lig evresinde iki takımın oyun fikirleri farklı: PSV iç sahada tempoyu yukarı taşıyıp kanat iç koridorlarından ceza sahasına inmeyi hedefliyor, Napoli ise Conte yönetiminde topu geri kazandıktan sonra az pasla üçüncü bölgeye gitmeye çalışıyor.

Devamı

Kopenhag B.Dortmund iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

21 Ekim 2025, 22:00’de Parken’da Kopenhag, Borussia Dortmund’u ağırlıyor. Lig evresi temposunda iki takımın hedefleri farklı, Kopenhag kompaktlık ve duran toplarla sonuç ararken Dortmund topu kazandıktan sonra az pasla üçüncü bölgeye inmeyi sürdürüyor. Ben temasın yüksek, ritmin orta bölümde belirgin biçimde yükseldiği bir karşılaşma bekliyorum.

Devamı

Arsenal Atl.Madrid iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

21 Ekim 2025, 22:00’de Emirates’te Arsenal, Atlético Madrid’i ağırlıyor. İki takım da lig evresine yüksek hedeflerle girdi, ben bu randevuda pres yoğunluğu, orta merkezde ikili mücadele ve bölüm bölüm hızlanan bir ritim bekliyorum.

Devamı

Barcelona Olympiakos iddaa Tahmini ve Analizi 21.10.2025

21 Ekim 2025, 19:45’te Barcelona, Estadi Olímpic Lluís Companys’ta Olympiakos’u ağırlıyor. Lig evresindeki bu üçüncü randevu öncesi Barcelona, Girona karşısında son dakikada gelen 2-1 ile moral tazeledi; maç sonunda Hansi Flick’in kırmızı kartı ve kulüp yönetiminin hakem eleştirileri de gündemin üst sırasına yerleşti. Bu arka planla birlikte topa sahip olma ve ön alan baskısının ev sahibi lehine belirginleştiği, Olympiakos’un ise geçiş hızını ve duran topları kovaladığı bir maç bekliyorum.

Devamı

Nantes Lille iddaa Tahmini ve Analizi 19.10.2025

sporastra-fransa-ligue-1

Fransa Ligue 1'in 2025-2026 sezonunda 8. hafta, milli ara sonrası takımların toparlanma çabasıyla döndüğü bir döneme rastlıyor. Nantes ile Lille arasındaki bu randevu, her iki ekibin de ligdeki konumlarını güçlendirme arzusuyla dolu bir sınav olarak öne çıkıyor. Ev sahibi ekip, iç saha direncini kullanarak alt sıralardan uzaklaşma peşindeyken, konuk taraf hücum gücünü deplasman disipliniyle birleştirerek Avrupa yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Karşılaşma saat 21:45’te başlayacak. Mücadeleyi T. Leonard yönetecek.

Devamı

Rennes Auxerre iddaa Tahmini ve Analizi 19.10.2025

sporastra-fransa-ligue-1

Fransa Ligue 1'in 2025-2026 sezonunda 8. hafta, milli ara sonrası takımların ritimlerini yeniden yakalamaya çalıştığı bir etaba rastlıyor. Rennes ile Auxerre arasındaki bu karşılaşma, her iki ekibin de ligdeki konumlarını güçlendirme peşinde olduğu bir randevu olarak öne çıkıyor. Ev sahibi ekip, iç saha avantajını kullanarak beraberlik serisinden kurtulma arzusuyla sahaya çıkarken, konuk taraf deplasman karnesini düzeltme hamlesiyle toparlanma sinyalleri veriyor. Karşılaşma saat 18:15’te başlayacak. Mücadeleyi E. Wattellier yönetecek.

Devamı